5 november 2012

Höst & Halloweenfest

I helgen hade vi en liten Höst & Halloweenfest för vänner och familj. Dottern och jag förberedde i flera dagar och "förlorade" oss i kreativitet och hade fantastiskt roligt under processen. Nedan följer några bilder från buffén vi gjorde och jag kommer att lägga ut recepten kontinuerligt under dagarna som kommer.


Vi gjorde flera olika sorters röror till brödet, currydoftande humus, olivröra, guacamole och kronärtskocksröra med tofu. I stället för salladsskålar gröpte vi ur några persimone och orange paprikor och fyllde med sallad. Kul både som dekoration och som mat.




 Vi hade bestämt oss för en buffé
som gick att förbereda mycket så vi inte skulle behöva stå i köket så mycket under kvällen utan kunna umgås med våra vänner istället.

Här ser ni pumpabröd och två sorters matmuffins.



Jag ville baka ett gott bröd, utan vetemjöl, och sökte runt lite på valfria ingredienser. Bestämde mig för att prova använda sötpotatis och att forma bröden som pumpor. Recept kommer.



Som söt avslutning gjorde vi choklad cup-cakes, dekorerade med marängspöken. De blev otroligt goda och gulliga dessutom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar